Cea Mai Buna Platforma Integrata de Business

Toate produsele software pentru productivitatea afacerilor


HansaWorld ofera solutii complet integrate pentru managementul afacerilor, usor de invatat si de utilizat, care ajuta la cresterea productivitatii personalului si a proceselor in intreaga dvs. organizatie. Fie ca sunteti un start-up, o firma mica, un IMM sau o companie mare, solutiile software HansaWorld pentru productivitatea afacerilor ofera platforma perfecta de afaceri care sa va ajute sa va atingeti obiectivele de productivitate si care poate fi personalizata nevoilor dvs. specifice de afaceri.

Alegeti categoria de software de productivitate a afacerilor de care sunteti interesat(a):
 

Enterprise de la HansaWorld - sistem ERP pentru IMM-uri si companii mari

Software de productivitate a afacerilor pentru IMM-uri si companii mari. Pe langa ERP si CRM, Enterprise ofera module pentru logistica si stocuri, acces mobil si WAN, plus o gama larga de solutii verticale.
 

Standard Accounts

Software de productivitate a afacerilor pentru firmele mici. Standard Accounts este o noua aplicatie de contabilitate pentru Mac OS si Windows, oferita de compania de software HansaWorld, castigatoare a mai multor premii. Aplicatia va permite sa concepeti si sa creati facturi, sa tineti evidenta clientilor si a furnizorilor si sa generati rapoarte cuprinzatoare despre afacerea dvs. - totul intr-o singura aplicatie.
 

Standard Invoicing

O solutie de contabilitate cu management integrat al contactelor. Creati cu usurinta facturi si primiti plati. Concepeti propriile dvs. facturi si alte documente.
 

Standard Nominal Ledger

Pentru acele companii care au nevoie sa pregateasca conturile, dar nu au nevoie sa creeze facturi in cadrul aceleiasi aplicatii. In Standard Nominal Ledger puteti inregistra tranzactiile de afaceri si puteti crea toate rapoartele necesare cum ar fi Profit si pierdere, Bilant, pistele de audit si rapoartele de TVA. Pachetul software este livrat impreuna cu un plan de conturi standard si cu setari complete.
 

Standard Hotel

Standard Hotel este o solutie integrata de rezervare si facturare pentru hotelurile mici si pentru ofertele de tip .bed and breakfast.. Aplicatia va permite sa procesati fiecare rezervare de la inceput pana la sfarsit, inclusiv rezervarea initiala, inregistrarea si eliberarea camerei, receptia platii si tiparirea facturii.
 

Standard Restaurant

O solutie integrata de tip punct de vanzare, pentru restaurantele mici si baruri. Aplicatia va permite sa procesati, intr-o singura fereastra, fiecare vanzare de la inceput pana la sfarsit, inclusiv tiparirea articolelor, receptia platii si tiparirea facturii.
 

Standard Expenses

Ofera o solutie usor de invatat si de utilizat pentru a va ajuta la procesarea cheltuielilor decontate.
 

Standard Contracts

Solutia ideala de facturare pentru companiile care factureaza periodic servicii, cum ar fi furnizorii de telefonie mobila si companiile de inchiriere a serviciilor si proprietatilor.
 

Standard Shop

O solutie integrata de tip punct de vanzare, pentru micile magazine si outleturi de retail. Aplicatia va permite sa procesati, intr-o singura fereastra, fiecare vanzare de la inceput pana la sfarsit, inclusiv tiparirea articolelor, receptia platii si tiparirea facturii.
 

Standard Communicator - instrumentul de comunicare in afaceri

O agenda telefonica multi-utilizator pentru a partaja contactele si pentru a efectua sau a raspunde la apelurile prin Skype: Aplicatia Standard Communicator va permite sa partajati in cadrul unei organizatii informatiile despre contacte si sa initiati apeluri Skype direct din agenda de telefon, fara sa copiati sau sa tastati nimic.
 

SmartApps de la HansaWorld - software mobil pentru colectarea datelor

Pentru a utiliza informatiile in timpul deplasarilor: SmartApps este o solutie usor de utilizat pentru a colecta datele oricand si oriunde sunt create. Solutie software pentru imbunatatirea productivitatii afacerii dvs.
 

Solutii software mobile pentru productivitate in afaceri

Calendar multi-utilizator si registru de contacte.
 

Servicii Cloud pentru managementul afacerii dvs.

Cloud Services conecteaza HansaWorld la intreaga lume, integrand informatiile de afaceri disponibile pe Internet la solutia dvs. ERP, pentru a imbunatati productivitatea afacerii dvs. Exemple sunt cautarile de adrese si actualizarile automate ale cursurilor valutare.